Skoda Service, ul. Stawki (koło szkoły poligraficznej)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • borys7712
    Classic
    • 2009
    • 2

Zamieszczone przez bzik13
    Witam
    Czy ktoś dokładał spryskiwacze reflektorów do O2. Co należałoby skompletować i jakie są koszty takiego przedsięwzięcia?
    TUTAJ masz większość potrzebnych informacji...
  • mcieq
    Classic
    • 2008
    • 13

Witam
    Miał ktoś do czynienia z nimi? Potrzebuję zrobić rozrząd w AUM 1.8T 20V i mam problem... nawet Dobrygrzeswawa nie chce się podjąć a chłopaki z ul. Syreny wysyłają mnie na ul. Stawki. Widzę, że jest jakiś problem więc wolałbym nie narażać siebie i szkodniczki
    Proszę o opinie...

Komentarz

• b707
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1272

Ale stawki ile? Bo tam sa dwa... Jeden na rogu Stawki i Dzikiej... a drugi przy szkole Samochodowej na odcinku Stawki między Jana Pawła a Okopową

Jeżeli to ten pierwszy to nie polecam... Tzn osobiście mam z nimi niemiłe doświadczenie... miałem falujące obroty etc... wskazali na uszkodzoną przepustnice, bo czyszczenie nic nie dało. Tysiak w plecy... Problem sie powtórzył ponownie... Zajrzelismy do tych koło samochodówki i szybka diagnoza voltomierzem i okazało sie że winny by alternator... dawał zbyt duże napięcie i przestawiał coś w kompie... 50zł za regenerowany...

IMHO pomyslałbym nad serwisem... Zawsze masz gwaracje etc...
      pzdr

PS: Z tego co spojrzałem to jednak piszesz o tych których nie polecam.
      Adam

Komentarz

• yoschua
        Rider
        • 2006
        • 339

To ja proponuje podjedź na ulicę Elbląską, to jest zakład przeniesiony z ulicy stawki (za shellem był - teraz zostały tylko myjnie albo już nic). Ja robię tam swoją

Link do mapy z miejscem http://mapa.szukacz.pl/?&nc=490150&e...t=AUTO-COS-TAM
        Octavia Combi 4x4 1,8T ARX 2001
        HPI Baja 5B SS - nowa zabawka

Komentarz

• januszdg
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 263

mcieq, ja na stawki odradzam i jeden i drugi, proponuje Banderii 2A, kolo wmiare podchodzi do sprawy!

Komentarz

• mcieq
            Classic
            • 2008
            • 13

Dzieki za sugestie i informacje Dostalem juz namiary od blackspot na zaklad i dogadalem sie z wlascicielem Swoja droga to i do mnie docieraly jakies informacje o niewielkiej "fachowosci" tych zakladow... wiec wolalem sie upewnic jeszcze raz dziekuje za info.

Komentarz

• Agamek12
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 9935
              • Ford

No to ja obronię zakład na Stawkach za szkołą samochodową. Robiłem u nich kilka rzeczy, tzn. czyszczenie przepustnicy, łączniki drążka stabilizatora, wymianę świec, linki hamulca ręcznego i coś tam jeszcze. Umawiałem się na jakąś tam kwotę a po przyjeżdzie po auto okazało się, że dostałem rabat i zapłaciłem mniej niż było umawiane. Auto zostawiłem rano i po kilku godzinach miałem telefon, że jest już gotowe. Więc ten zakład ja polecam.
              Nie polecam z kolei warsztatu na ulicy Elbląskiej... http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=19352
              Adam... Używam:
              Rolka: e11FL 97KM/130Nm
              Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• shado
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 5315
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dobrze by było jeszcze w temacie pisać o jakie miasto chodzi, bo nie każdy mieszka w Warszawie. Powiedziałbym nawet, że większość ludzi nie mieszka A w przyszłości jak ktoś będzie szukał w konkretnym mieście to będzie mu łatwiej znaleźć.
                BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• leones
                  Drive
                  • 2008
                  • 75

Mogę polecić Ci Darka z Zakrętu firma "Roda".Robiłem u niego wczoraj rozrząd w swoim Superbie 1.8T silnik AWT.Koleś zna się na rzeczy, polecany był na forum VW.Wymiana w 4 godz, szybko, sprawnie i chyba niedrogo.Cały kompletny rozrząd (z pompą wody) z robocizną 1350 zł.
                  SUPERB 1.8T LPG (BRC)
                  OCTAVIA 2FL 1.6 MPI LPG (LR)

Komentarz

Pracuję...