Zamieszczone przez bzik13
Skoda Service, ul. Stawki (koło szkoły poligraficznej)
Zwiń
X
-
Skoda Service, ul. Stawki (koło szkoły poligraficznej)
Witam
Miał ktoś do czynienia z nimi? Potrzebuję zrobić rozrząd w AUM 1.8T 20V i mam problem... nawet Dobrygrzeswawa nie chce się podjąć a chłopaki z ul. Syreny wysyłają mnie na ul. Stawki. Widzę, że jest jakiś problem więc wolałbym nie narażać siebie i szkodniczki
Proszę o opinie...
-
-
Ale stawki ile? Bo tam sa dwa... Jeden na rogu Stawki i Dzikiej... a drugi przy szkole Samochodowej na odcinku Stawki między Jana Pawła a Okopową
Jeżeli to ten pierwszy to nie polecam... Tzn osobiście mam z nimi niemiłe doświadczenie... miałem falujące obroty etc... wskazali na uszkodzoną przepustnice, bo czyszczenie nic nie dało. Tysiak w plecy... Problem sie powtórzył ponownie... Zajrzelismy do tych koło samochodówki i szybka diagnoza voltomierzem i okazało sie że winny by alternator... dawał zbyt duże napięcie i przestawiał coś w kompie... 50zł za regenerowany...
IMHO pomyslałbym nad serwisem... Zawsze masz gwaracje etc...
pzdr
PS: Z tego co spojrzałem to jednak piszesz o tych których nie polecam.Adam
Komentarz
-
-
To ja proponuje podjedź na ulicę Elbląską, to jest zakład przeniesiony z ulicy stawki (za shellem był - teraz zostały tylko myjnie albo już nic). Ja robię tam swoją
Link do mapy z miejscem http://mapa.szukacz.pl/?&nc=490150&e...t=AUTO-COS-TAM
Komentarz
-
-
No to ja obronię zakład na Stawkach za szkołą samochodową. Robiłem u nich kilka rzeczy, tzn. czyszczenie przepustnicy, łączniki drążka stabilizatora, wymianę świec, linki hamulca ręcznego i coś tam jeszcze. Umawiałem się na jakąś tam kwotę a po przyjeżdzie po auto okazało się, że dostałem rabat i zapłaciłem mniej niż było umawiane. Auto zostawiłem rano i po kilku godzinach miałem telefon, że jest już gotowe. Więc ten zakład ja polecam.
Nie polecam z kolei warsztatu na ulicy Elbląskiej... http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=19352
Komentarz
-
-
Mogę polecić Ci Darka z Zakrętu firma "Roda".Robiłem u niego wczoraj rozrząd w swoim Superbie 1.8T silnik AWT.Koleś zna się na rzeczy, polecany był na forum VW.Wymiana w 4 godz, szybko, sprawnie i chyba niedrogo.Cały kompletny rozrząd (z pompą wody) z robocizną 1350 zł.SUPERB 1.8T LPG (BRC)
OCTAVIA 2FL 1.6 MPI LPG (LR)
Komentarz
-
Komentarz